Aro-Toivakan toimintakertomus 2018

Puheenjohtajana Jarmo Itäluoma.

Johtokuntaan kuului , Reijo Kuusela, Janne Ala-Ikkelä, Eero Hautala, Jari Malkamäki, Jarmo Itäluoma, Kimmo Keto-Aro ja Joonas Tamsi.

Aro-Toivakka piti vuosikokouksen (11.3.2018), kesäkokouksen (5.8.2018) ja johtokunta kokoontui kahdesti vuoden aikana. Toisena kertana johtokunta oli syömässä jouluaterian Kotipadassa, lisävahvistuksena oli Juhani Toivakka, Pauli Kiviluoma ja Marko Mäki-Könnö.

Riistasta pidettiin huolta kylvämällä riistapeltoja, viemällä hirville nuolukiviä ja pitämällä ruokintapaikat hyvässä kunnossa peuroja sekä kauriita varten.

Peura- ja kaurisyhteisjahteja järjestettiin joulu-, tammikuussa. Peuroja kertyi saaliiksi, neljä vasaa ja aikuisia peuroja yksi pukki. Kauriita Aro-Toivakan alueella oli paljon ja saaliiksi saatiin yhteensä 15 kaurista.

Pienpetoja pyydettiin loukuin, koirin ja myös pillittämällä. Saalista kertyi, kettuja kymmenen, supikoiria yhdeksän, minkkejä kaksi ja näätiä neljä kappaletta.

Aro-Toivakan kyläosasto järjesti kahdet kilpailut kesällä Sotkan ampumaradalla. Lajeina oli kivääri, ja kaksi haulikkolajia. Aro-Toivakka ampui kilpaa Kainastoa vastaan ja tällä kertaa A-T sai kiertopalkinnon…

Nykyinen jäsenmäärä on 128 kpl. (11.3.2019)
Porukan jäseniä on toiminut apuna kuluneen vuoden aikana hirvi, peura ja kauris kolareissa.